Στις συνεργασίες του στον χώρο της μουσικής αναφέρθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης, τονίζοντας ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα με τη θέση του ονόματός του στη μαρκίζα των νυχτερινών κέντρων κατά τη διάρκεια της καριέρας του.
Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι πάντα συζητά τα βασικά θέματα που αφορούν στις συνεργασίες του με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Ο ίδιος ανέφερε ότι ποτέ δεν ήρθε σε εντάσεις ή διαπληκτισμούς με τους τραγουδιστές, με τους οποίους έχει δουλέψει.
Παράλληλα, ο Χρήστος Μενιδιάτης υπογράμμισε ότι οι συμφωνίες για τις συνεργασίες είναι καλύτερο να γίνονται απευθείας μεταξύ των καλλιτεχνών και όχι μέσω των επιχειρηματιών, οι οποίοι ενδέχεται να προκαλέσουν παρεξηγήσεις, οι οποίες μπορεί να βλάψουν τις σχέσεις.
Δείτε το βίντεο
Όπως είπε αρχικά: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα, εμένα τόσα χρόνια δεν έχει ποτέ υπάρξει πρόβλημα στις συνεργασίες μου, ούτε έχω χαλάσει συνεργασίες μου. Από την αρχή συζητάμε 2-3 πράγματα.Καλό είναι να συζητιούνται απευθείας ανάμεσα στους καλλιτέχνες, γιατί καμία φορά οι επιχειρηματίες και οι μεσάζοντες κοιτούν να φτιάξουν κάτι με αποτέλεσμα να μην αποσαφηνίζουν απόλυτα τι ισχύει και από παρεξήγηση μπορεί να χαλάσει μία συνεργασία και μία σχέση ανθρώπων. Καλό είναι να τα λέμε απευθείας μεταξύ μας και να προχωράμε. Δεν έχω ποτέ πρόβλημα με τη μαρκίζα, η δουλειά που κάνω εγώ είναι τόσο τίμια και τόσο αληθινή».
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Δίνεται αυτό που αξίζει στον καθένα, τι να κάνεις δηλαδή να πας να απαιτήσεις τη μαρκίζα από κάποιον που έχει περισσότερες επιτυχίες από εσένα και περισσότερη λαοφιλία από εσένα;».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.