Ο Έντ Κέλσι μίλησε στον δημοσιογράφο Τζον Κόσιτς του «News 5», αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες της πρότασης γάμου που έκανε ο γιος του. «Ίσως έγινε πριν από δύο εβδομάδες, όχι ακριβώς δύο εβδομάδες», ανέφερε, διευκρινίζοντας ότι η πρόταση έγινε στο σπίτι του παίκτη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κέλσι σκεφτόταν να καθυστερήσει την πρόταση για να προετοιμάσει μία μεγάλη διοργάνωση, ωστόσο αποφάσισε τελικά να την κάνει νωρίτερα. «Σκεφτόταν να το αφήσει γι’ αυτήν την εβδομάδα. Νομίζω πως εκείνη ίσως είχε αρχίσει να αγχώνεται λίγο, αλλά εκείνος ήθελε να περιμένει για να το κάνει πιο ξεχωριστό. Του έλεγα συνεχώς ότι μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε, ακόμη και στην άκρη του δρόμου. Όταν γονατίζεις και ζητάς από μια γυναίκα να σε παντρευτεί, αυτό από μόνο του είναι ξεχωριστό», δήλωσε.
Περιγράφοντας τη στιγμή, ο Έντ Κέλσι ανέφερε: «Βγήκαν έξω, επρόκειτο να πάνε για δείπνο, και της είπε “ας πιούμε ένα ποτήρι κρασί”. Εκείνος τη ρώτησε τότε και ήταν υπέροχο». Αμέσως μετά, το ζευγάρι έκανε βιντεοκλήσεις με FaceTime με τους γονείς τους. «Μόλις είδα την κλήση και είδα την Τέιλορ δίπλα στον Τράβις, ήξερα τι θα μας πουν», είπε.
Ο Έντ αποκάλυψε ακόμη ότι την Κυριακή 24 Αυγούστου συνόδευσε τον γιο του στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «The Kingdom» στο ESPN. Στη συνέχεια, όπως είπε, μαζί με τη μητέρα του Κέλσι πήγαν για δείπνο στο σπίτι του, όπου η Σουίφτ ετοίμασε το γεύμα. «Καθίσαμε όλοι μαζί στην αυλή, ήταν ένα υπέροχο δείπνο και ήταν όμορφο να τους βλέπεις τόσο ερωτευμένους», τόνισε.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).