Με μια σπάνια φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram συνόδευσε η Νίκη Κάρτσωνα μια ανάρτηση με φιλοσοφικό περιεχόμενο για να περιγράψει τι είναι για την ίδια οι διακοπές.
Όπως γράφει στη λεζάντα του άλμπουμ από τις φετινές του διακοπές, το πρώην μοντέλο γράφει για τις διακοπές:
«Ξεγνοιασιά, ανεμελιά, ελευθερία, απλότητα…Αυτό είναι για μένα διακοπές πια… Ένα μαγιό, μια αυλή, μια θάλασσα, και μια αγκαλιά χαμόγελα αρκούν… Να είμαστε ευγνώμων… Για όσες διακοπές είχαμε, για όσα απολαύσαμε, για όσα περάσαμε…»
Κλείνοντας, τέλος, την ανάρτησή της, η Νίκη Κάρτωσαν εύχεται «καλή συνέχεια για κάποιους… Καλή επιστροφή για τους υπόλοιπους…»
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού