Τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις στο Αιγαίο συνεχίζει ηΗλιάνα Παπαγεωργίου, αυτή τη φορά επιλέγοντας την Κάλυμνο για λίγες μέρες χαλάρωσης μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Γιάννη Καραβασάνη.
Μετά την Πάτμο, το μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να επισκεφτεί ένα ακόμα νησί και μοιράστηκε εικόνες από τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά, τα γραφικά σοκάκια και τη νησιώτικη αρχιτεκτονική, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή της, αναφέρθηκε στις εμπειρίες που έζησε στο νησί και σημείωσε πως αγόρασε μερικά χειροποίητα κοσμήματα από κοχύλια «για να έχει πάντα ένα κομμάτι του νησιού πάνω της».
Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγραψε: «Κάλυμνος. Στο νησί των σφουγγαράδων, ένιωσα σαν να με πήρε αγκαλιά η θάλασσα και οι άνθρωποί της. Το Βαθύ με τα ήρεμα νερά, η Τέλενδος που σε κοιτά από μακριά, οι μέρες που περνούσαν μόνο με μαγιό και πετσέτα… Στα Βλυχάδια κάθε βουτιά ήταν μικρό θαύμα, και η φιλοξενία των ντόπιων έκανε τα πάντα να μοιάζουν πιο ζεστά. Εκεί, ανάμεσα στα κύματα και τον ήλιο, βρήκα έναν μικρό πάγκο με χειροποίητα κοσμήματα από κοχύλια. Εννοείται πως τα φόρεσα αμέσως όλα μαζί, για να έχω ένα κομμάτι του νησιού πάντα πάνω μου».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.