«Καλό μήνα» φρόντισε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της ακόλουθους η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την Παρασκευή 1η Αυγούστου, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.
Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που αποτελούνταν από «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα από εξορμήσεις της σε ελληνικά νησιά, όπως η Λέρος και η Γαύδος. Ανάμεσα στις εικόνες που δημοσίευσε ξεχωρίζουν εκείνες στις οποίες ποζάρει πάνω σε σκάφος με μαγιό, αλλά και αυτές από καταδύσεις της.
«Καλό μήνα κι ο νοών νοείτο. Θάλασσες και ακρογιάλια που μας έκλεισαν στις αγκαλιές τους. Η συγκομιδή της ψυχής τα τελευταία χρόνια. Έρχονται όμορφα και πολύ συγκινητικά νέα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.