Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της Φοίβου, η Αλίκη Κατσαβού ευχήθηκε στο παιδί της δημόσια και μεταξύ άλλων έγραψε πως όσο και εάν μεγαλώνει και εξελίσσεται για εκείνη θα παραμένει πάντα «το μικρό της αγόρι».
Ο γιος που απέκτησε η ηθοποιός με τον Κώστα Βουτσά έκλεισε τα εννέα του χρόνια και η Αλίκη Κατσαβού ανάρτησε στα social media φωτογραφίες από τη στιγμή που έσβηνε τα κεριά του.
Όπως έγραψε η ηθοποιός για τον γιο της: «Χρόνια εννιά. Μπαλόνια στο σπίτι, παγωτό Oreo και Ferrero αντί για τούρτα – μπισκότα γύρω από το κεράκι, κι ένα βλέμμα που έλαμπε. Μαζί του λίγοι και εκλεκτοί, μια νονά, ένας κολλητός, και μετά στο γηπεδάκι: ποδόσφαιρο, φίλοι, μπουγέλα και γέλια που δεν χωρούσαν στις φωτογραφίες. Δεν ήταν πάρτι. Ήταν κάτι πολύ πιο όμορφο... Μια μέρα αληθινή, όπως του αξίζει! Αληθινός και αυτός, και μεγάλος πια στα εννιά του — μα πάντα το μικρό μου αγόρι. Χρόνια σου πολλά, μικρό μου σύμπαν!».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.