Με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου πόζαρε η Ζόζεφιν, ενώ φορούσε ένα λευκό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.
Η τραγουδίστρια ανάρτησε την Τετάρτη 9 Ιουλίου φωτογραφίες της στα social media, δείχνοντας τη θέα από το μπαλκόνι στο οποίο βρισκόταν, όσο εκείνη κοιτούσε τον φακό σε διαφορετικές πόζες.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της εξέφρασε την αδυναμία της για το νησί των ανέμων. «Το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο είναι διαφορετικό», έγραψε η τραγουδίστρια.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.