Στη Μύκονο βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ζόζεφιν. Η τραγουδίστρια ξέκλεψε χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις «μπαταρίες» της.
Φυσικά, δεν άφησε τους θαυμαστές της χωρίς στιγμιότυπα από το ταξίδι που έκανε. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζόζεφιν δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει μπροστά στην πισίνα.
Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε φορώντας ένα φούξια μπικίνι, ενώ στο φόντο πίσω της φαίνεται η θάλαασα. Στη λεζάντα που συνοδεύει τη δημοσίευσή της, η Ζόζεφιν έγραψε: «Πολύ ζουμερή για την ενέργεια της πόλης σας».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.