Ο Μαρσέλο και η Κλαρίς Άλβες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο - Δείτε φωτογραφίες
Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί μαζί με τους δύο του γιους
Στη Μύκονο βρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους ο Μαρσέλο και η Κλαρίς Άλβες, όπου κι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μπορεί η θητεία του Βραζιλιάνου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό, να υπήρξε σύντομη, όμως έχει αποδείξει πως η χώρα αυτή έχει πάντα μια θέση στην καρδιά του.
Έτσι φέτος, αποφάσισε να την επισκεφτεί μαζί με τη σύζυγό του και τους δύο τους γιους. Το ζευγάρι επέλεξε τη Μύκονο, όπου κι απόλαυσε την ελληνική φιλοξενία, ενώ δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.
Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, εντόπισε το ζευγάρι να περπατά στα στενά της Μυκόνου και πιο συγκεκριμένα, στα Ματογιάννια, ενώ κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου. Οι δυο τους εμφανίστηκαν να ποζάρουν χαμογελαστοί, δείχνοντας πως απολαμβάνουν το ταξίδι τους.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race