Τη συγκίνηση που νιώθει για την κόρη της εξέφρασε η Δήμητρα Βαμβακούση, εξηγώντας πως το 1,5 έτους κοριτσάκι της έμαθε να κάνει τον σταυρό της. Η πρώην παίκτρια του Survivor υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Αγγελόπουλοτον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.
H ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Make Up Stories» του Παντελή Τουτουντζή μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο. Το ζευγάρι μίλησε για την κοινή τους ζωή και τον ερχομό της κόρης τους. Η Δήμητρα Βαμβακούση αρχικά, είπε για την κόρη της: «Έκανε τον σταυρό της αλλά το έκανε με το χέρι της ψηλά στο κεφάλι και τώρα το κάνει σωστά. Δεν ξέρω, εγώ έχω μια αδυναμία γύρω από αυτά και νομίζω αυτό με συγκινεί πιο πολύ απ’ όλα. Τώρα αρχίζει και λέει κουβεντούλες. Γυρνάει σε κοιτάει και σε χαϊδεύει, σου δίνει φιλάκι, είναι πολύ γλυκό παιδί».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Δήμητρα Βαμβακούση τόνισε τις προτεραιότητές της σε σχέση με την οικογένειά της και αναφέρθηκε επιπλέον, στα μελλοντικά της πλάνα, μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Είναι η προτεραιότητά μου να είμαι καλή μαμά και μετά όλα τα άλλα, θέλω να κάνω δουλειές και πράγματα και στον τουριστικό τομέα τώρα με τον Γιώργο», δήλωσε κλείνοντας.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.