Στο ζήτημα των αισθητικών επεμβάσεων αναφέρθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, παραδεχόμενη πως έχει κάνει ελάχιστες παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, σε κάθε περίπτωση όμως αναμένει το αποτύπωμα του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα της.
Η ηθοποιός τόνισε ότι στη διατήρηση της νεότητάς της συμβάλλουν και κληρονομικοί λόγοι, όταν όμως νιώσει την ανάγκη να αλλάξει κάτι στην όψη της, δεν δηλώνει αρνητική να προχωρήσει σε κάποια επέμβαση.
Την Κυριακή 22 Ιουνίου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» και μεταξύ άλλων είπε: «Με έχει βοηθήσει το καλό DNA, στην ουσία όμως έχω κάνει ελάχιστα πράγματα. Βρίσκομαι όμως σε αναμονή των εξελίξεων, να βλέπω τι γίνεται και να δω μετά αν χρειάζεται κάτι. Δεν θέλω να κάνω πράγματα που να παρεμβαίνουν πολύ στην τωρινή μου εμφάνιση. Δεν θέλω να παραμορφωθώ και δεν μπορώ να παριστάνω, ότι είμαι 20 χρόνια πριν, δεν μπορώ. Δεν θέλω να το κάνω».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός εξήγησε πως η εικόνα της είναι άμεσα συνδεδεμένη με το επάγγελμά της. Κατά τη γνώμη της όμως, θα πρέπει ο εκάστοτε να συμφιλιώνεται με την ηλικία του και το πέρασμα του χρόνου: «Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η διατήρηση της καλής συνολικής μου υγείας μου, η οποία να αντανακλάται και στο δέρμα και στο πρόσωπο. Πρέπει και λίγο να συνηθίζουμε την εικόνα μας σε κάθε ηλικία. Είναι τελείως ψυχολογικό νομίζω, γι’ αυτό και οφείλουμε κάπως να δουλεύουμε με αυτό. Εγώ κάνω μια δουλειά που η εικόνα και η εμφάνιση παίζουν κάποιον ρόλο. Μπορεί να το κάνεις και μόνο για σένα, όχι γιατί σε βλέπουν οι άλλοι».
Όσο για τις ρυτίδες στο πρόσωπό της δήλωσε ότι δεν την επηρεάζουν: «Εμένα οι ρυτίδες μέχρι στιγμής δεν με ενοχλούν, πιο πολύ με ενδιαφέρει η ποιότητα του δέρματος, αλλά πολύ λίγα πράγματα. Στη δουλειά μας είναι σχεδόν απαγορευτική η εξαφάνιση της ρυτίδας έκφρασης. Θα έκανα επέμβαση πιο εύκολα στο σώμα. Αλλά αν ήταν να κάνω κάτι, θα το έκανα στο πρόσωπο. Στο σώμα θα το σώζω με διατροφή και γυμναστική. Στο πρόσωπο μπορεί κάποια πράγματα να μην μπορώ να τα σώσω με αυτόν τον τρόπο. Υαλουρονικό έχω βάλει ανάμεσα στα μάτια».
Με τη Ferryscanner, βρίσκεις συγκεντρωμένα όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων για κάθε προορισμό - Συγκρίνεις εύκολα και κάνεις την κράτησή σου γρήγορα και απλά, χωρίς καθυστερήσεις και περιττή ταλαιπωρία.
Ακόμη καλύτερο και με νέες, δυνατές συνεργασίες, το πρόγραμμα επιβράβευσης Nova padu, προσφέρει αμέτρητους πόντους και ευκαιρίες για εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές σε κορυφαία brands και πλατφόρμες, όπως Box Now, Avis, Signature Travel, HomeMarkt, Simply Burgers, Pizza Fan, Wolt+.
Η επέκταση του προγράμματος Zero Drop στη Βοιωτία -σε κοντινή απόσταση από την Αττική- αξιοποιεί προηγμένες λύσεις εξοικονόμησης νερού και αποτελεί ένα υποδειγματικό και επιτυχημένο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για το κοινό καλό.