Δεν πολυβγήκε ο Τζέισον Ντερούλο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο, όπου χαλάρωσε για τρεις ημέρες μαζί με φίλους και φίλες, τρία χρόνια μετά την πρώτη του επίσκεψη στο νησί των ανέμων.
Τότε είχε έρθει για να τραγουδήσει στο Santanna, φέτος έμεινε για λίγα 24ωρα στο νησί και στη μοναδική έξοδο που αποτυπώθηκε στην κάμερα έφαγε στο εστιατόριο Spilia. Κατέφτασε με σκάφος και αποβιβάστηκε στο εστιατόριο αυτός και η παρέα του με ένα tender της θαλαμηγού που είχε νοικιάσει ο διάσημος τραγουδιστής.
Στο νησί αφίχθηκε με ελικόπτερο, έμεινε σε σουίτα του Cavo Tagoo-τον ξεπροβόδισε κατά την αναχώρησή του η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Σούλα Λιάκου-και στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο την ώρα που απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα μέσα στην ιδιωτική του πισίνα με θέα την αγαπημένη του Μύκονο και το απέραντο γαλάζιο.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).