Το κενό που άφησε η απώλεια του πατέρα του, Αλέξη Κούγια και τα συναισθήματά του για εκείνον, εξέφρασε ο Χρίστος Κούγιας μέσα από μία ανάρτηση που έκανε με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα.
Την Κυριακή 15 Μαΐου, ο γιος του εκλιπόντος ποινικολόγου τίμησε τη μνήμη του πατέρα μέσα από ένα ασπρόμαυρο, κοινό στιγμιότυπό τους από το παρελθόν. Ο Χρίστος Κούγιας δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και με λίγες λέξεις εξέφρασε πόσο του λείπει ο πατέρας του. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ημέρα του πατέρα σήμερα, λείπεις....».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.