Τις επιφυλάξεις του για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά πρωινή εκπομπή εξέφρασε ο Κρατερός Κατσούλης, σημειώνοντας πως δεν θέλει να στερηθεί άλλες ευκαιρίες για μυθοπλασία. Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουνίου, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής του στην πρωινή ζώνη, όπως είχε κάνει στο παρελθόν με τη «Φωλιά των ΚουΚου» στο Star, στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.
Με τις δηλώσεις του, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής σε πρωινή εκπομπή, αρκεί να μην έρχεται σε σύγκρουση με τη θεατρική ή τηλεοπτική του δράση, επιβεβαιώνοντας έτσι την προτεραιότητά του στη δημιουργική του εξέλιξη μέσα από τη μυθοπλασία.
Δείτε το βίντεο
Ο ίδιος υπήρξε ξεκάθαρος ως προς το πού στέκεται σήμερα απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Είπα ότι δεν θα ξανακάνω πρωινό ζωντανό την ώρα που το έκανα. Με ενδιαφέρουν πάντα οι καλές δουλειές. Είπα ότι αν κάνω πρωινό ζωντανό, πρέπει να τελειώνω την ώρα που τελειώνετε εσείς. Δεν θέλω να στερηθώ τη δυνατότητα να συμμετέχω σε μυθοπλασία. Ή Σαββατοκύριακο, που δεν γίνονται γυρίσματα», εξήγησε.
Ο Κρατερός Κατσούλης είχε αναφερθεί στο ίδιο θέμα και λίγες ημέρες νωρίτερα από την ίδια εκπομπή, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τους προβληματισμούς του, κυρίως όσον αφορά το απαιτητικό ωράριο. «Αν κάνω κάτι πολύ πρωινό ως παρουσιαστής και τελείωνα στις 9, μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να αρχίζω εκείνη την ώρα. Ένας από τους λόγους που σταμάτησα ήταν ότι δεν μπορούσα να συμμετέχω σε μυθοπλασία. Εάν τελειώνω πολύ νωρίς το πρωί την καθημερινή ζωντανή εκπομπή και μπορώ να συνεχίζω τα γυρίσματα, τότε ευχαρίστως. Αλλιώς, Σαββατοκύριακο», σημείωσε.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς