Για τον γάμο της ετοιμάζεται η Αμαλία Κωστοπούλου και ηΤζένη Μπαλατσινούπροσπαθεί να κρατά μια διακριτική στάση στη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της κόρης της. Αν και ρωτήθηκε για την επικείμενη τελετή, η ίδια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, σεβόμενη την ιδιωτικότητα της κόρης της.
Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ίδια και η ομάδα της, το Hautes Grecians 2025 στον Κήπο της Επίσημης Οικίας της Πρέσβεως της Νοτίου Αφρικής. Εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με πολλούς να τη ρωτούν για τον γάμο της Αμαλίας Κωστοπούλου.
Δείτε το βίντεο
Η ίδια απέφυγε να κάνει δηλώσεις, ευχαριστώντας ωστόσο τους ρεπόρτερ για το ενδιαφέρον τους. «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είναι μια προσωπική στιγμή της κόρης μου, αλλά και της οικογένειάς μου, δεν θα ήθελα να μοιραστώ τίποτα πάνω σε αυτό», δήλωσε σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day.
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το GNTM, το νέο κύκλο που ετοιμάζεται, αλλά και τον ρόλο που θα έχει σε αυτόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Δεν ανυπομονώ να δω το GNTM, γιατί δεν έχω χρόνο. Χαίρομαι που επιστρέφει, δεν το ήξερα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ όμορφη, πολύ γλυκό κορίτσι και θεωρώ ότι θα τα πάει πολύ καλά», σημείωσε κλείνοντας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι