Την αγάπη της στον Σταύρο Ξαρχάκο εξέφρασε ηΆλκηστις Πρωτοψάλτη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια δημοσίευσε στα social media δύο κοινές τους φωτογραφίες, θέλοντας να ενημερώσει τους θαυμαστές της πως σύντομα θα ξεκινήσουν τις κοινές τους εμφανίσεις.
Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται μια βαθιά φιλία χρόνων, με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως «ξέρει και την παραμικρή σύσπαση του προσώπου του και των χεριών του όταν διευθύνει». Στο πρώτο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ίδια, φαίνεται να κάθεται σε έναν καναπέ δίπλα στον Σταύρο Ξαρχάκο και να τον αγκαλιάζει, ενώ στο δεύτερο του δίνει ένα φιλί στο κεφάλι.
Στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγραψε: «Λαβή αγάπης στον Σταύρο Ξαρχάκο! Με συγκινεί, με μαγεύει αυτός ο ευαίσθητος, πηγαίος, μοναδικός, ευφυής μαέστρος. Τι καλλιτέχνης!!! Χαίρομαι που ξέρω και την πιο παραμικρή σύσπαση του προσώπου του και των χεριών του όταν διευθύνει… Και η χαρά μεγαλώνει που θα ξανασυναντηθούμε».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού