Η κουζίνα του «The Bear» ανάβει ξανά και αυτή τη φορά η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη. Το FX έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την 4η σεζόν της βραβευμένης σειράς, προϊδεάζοντας ένα κεφάλαιο που θα κρίνει τα πάντα για τον χαρισματικό σεφ Carmen «Carmy» Berzatto και την ομάδα του. Τα δέκα επεισόδια της νέας σεζόν, θα είναι διαθέσιμα στο Hulu και στο Disney+ από τις 25 Ιουνίου.
Ο νέος κύκλος με πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου, ξεκινά με τα όνειρα για γαστρονομική επιτυχία να συγκρούονται με τις ασφυκτικές προθεσμίες, του εγωισμούς και πλέον, με ένα ρολό, που μετρά αντίστροφα. Το τρέιλερ αρχίζει με τον επενδυτή και θείο του Carmy, Cicero, να αποκαλύπτει ότι τα οικονομικά του εστιατορίου κρέμονται από μια κλωστή. Ο Cicero τοποθετεί ένα μεγάλο ρολόι στην κουζίνα, προειδοποιώντας τον Carmy και την ομάδα του, ότι όταν τελειώσει ο χρόνος, τελειώνουν και τα χρήματα.
Δείτε το τρέιλερ της 4ης σεζόν του «The Bear»
Στα νέα επεισόδια, ο Carmy παλεύει με την τελειομανία και τους προσωπικούς του δαίμονες και ο Richie προσπαθεί να αποκαταστήσει τις ρωγμές στην προσωπική του ζωή, ιδιαίτερα την τεταμένη σχέση του με την πρώην σύζυγό του. Παράλληλα, η Sydney, συγκυβερνήτης του εστιατορίου και η δημιουργική του ψυχή βρίσκεται σε ένα κομβικό δίλημμα.
Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Λάιονελ Μπόις, Λίζα Κολόν-Ζάγιας, Αμπι Έλιοτ, Μάτι Μάθισον καθώς και την Τζέιμι Λι Κέρτις στο ρόλο της Donna, σύμφωνα με την «Τelegraph». Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Κρίστοφερ Στόρερ, ο οποίος επιστρέφει ως σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Τζοάνα Κάλο, Τζος Σίνιορ και Μάθισον, μεταξύ άλλων. Μόνο για την πρώτη σεζόν, το «The Bear» απέσπασε 10 βραβεία Emmy, επιβεβαιώνοντας τις καθηλωτικές ερμηνείες, την υψηλή ποιότητα της παραγωγής και το ευφυές σενάριο.
Στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας η σωστή εκπαίδευση σε οδηγεί στην κορυφή. Η επιλογή της σχολής είναι το καθοριστικό βήμα για μια καριέρα με προοπτικές, κύρος και αναγνώριση.
Νέα άφιξη στην Πάρο, το πεντάστερο Vione Paros, ένα ξενοδοχείο φιλικό προς ενήλικες, που φέρνει μια νέα εποχή εκλεπτυσμένης φιλοξενίας και συνδυάζει τη γαλήνη με τη σύγχρονη φινέτσα και την ευεξία με την υψηλή γαστρονομία.