Θα είμαστε όλοι εκεί με μια μεγάλη αγκαλιά, να τον νοσταλγήσουμε με μεγάλη ευαισθησία, πρόσθεσε για τη συναυλία που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο για τον τραγουδιστή
Ένα μουσικό αφιέρωμα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Καλλιμάρμαρο στις 13 Ιουνίου, με 16 καλλιτέχνες να ενώνουν τις φωνές τους στη μνήμη του αείμνηστου Βασίλη Καρρά. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν είναι και η Πέγκυ Ζήνα.
Με αφορμή τόσο τη συμμετοχή της στη συναυλία, όσο και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Σίδερο», η Πέγκυ Ζήνα έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά.
Όσον αφορά την επικείμενη συναυλία προς τιμήν του τραγουδιστή, η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε: «Θα μαζευτούμε όλοι να τραγουδήσουμε τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τον Βασίλη Καρρά», ενώ πρόσθεσε πως της λείπει πολύ. «Μας λείπει πολύ αλλά θα είμαστε όλοι εκεί με μια μεγάλη αγκαλιά, πιστεύω να τον νοσταλγήσουμε με μεγάλη ευαισθησία», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.
Δείτε το βίντεο
Για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Σίδερο», η Πέγκυ Ζήνα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση του κόσμου. «Έχω καταιγισμό σχολίων για το τραγούδι. Έχει υπέροχο στίχο, θεωρώ μια νίκη αυτό για την εποχή μας που βασιλεύει ο πρόχειρος στίχος, η τραπ μουσική στα πιο νέα παιδιά. Είναι λίγο δύσκολο να κρατήσεις το επίπεδο», ανέφερε η τραγουδίστρια.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας