Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Πάνος Βλάχος και ηΝατάσα Εξηνταβελώνη, με αφορμή την απονομή των θεατρικών βραβείων «Δημήτρης Χορν» και «Μελίνα Μερκούρη», όπου η ηθοποιός ήταν υποψήφια. Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλούς τόνους για τη σχέση του, εμφανίστηκε μαζί στην απονομή, συνοδευόμενο από τον πατέρα της ηθοποιού.
Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί με τον πατέρα της ηθοποιού κατά τη διάρκεια της απονομής, όπου η Νατάσα Εξηνταβελώνη ήταν υποψήφια για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη». Η ηθοποιός απέσπασε την υποψηφιότητα για το σημαντικό θεατρικό βραβείο, χάρη στην ερμηνεία της στην παράσταση «Ο Γλάρος» του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.
Αν και οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν προχωρήσει σε δηλώσεις για τη σχέση τους, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια κοινή δημόσια εμφάνιση, με τον Πάνο Βλάχο να βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του σε αυτή τη σημαντική στιγμή της επαγγελματικής της πορείας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.