Μάνος Παπαγιάννης: Διαβάστηκε η κατάθεση της Κάτιας Νικολαΐδου στη δίκη του ηθοποιού – «Με έπιασε από τον λαιμό και με ταρακούνησε»

Μάνος Παπαγιάννης: Διαβάστηκε η κατάθεση της Κάτιας Νικολαΐδου στη δίκη του ηθοποιού – «Με έπιασε από τον λαιμό και με ταρακούνησε»

Η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή το 2023 είχε συνεργαστεί με τον Μάνο Παπαγιάννη στο θέατρο πριν από δέκα χρόνια

Μάνος Παπαγιάννης: Διαβάστηκε η κατάθεση της Κάτιας Νικολαΐδου στη δίκη του ηθοποιού – «Με έπιασε από τον λαιμό και με ταρακούνησε»
Η κατάθεση που είχε δώσει η Κάτια Νικολαΐδου, που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2023, αναγνώστηκε στην εκδίκαση της έφεσης της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Μάνου Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου. Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει η ηθοποιός, ο συνάδελφός της με τον οποίο είχε συνεργαστεί το 2015 στη θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα», είχε υπάρξει βίαιος απέναντί της, πιάνοντάς την από τον λαιμό.

Περιγράφοντας το περιστατικό λεκτικής και σωματικής βίας, η Κάτια Νικολαΐδου είχε υποστηρίξει ότι ο Μάνος Παπαγιάννης είχε εξοργιστεί με σχόλιο της σκηνοθέτιδας για την παράσταση, ενώ, όταν εκείνη παρενέβη, την έπιασε από τον λαιμό και την ταρακούνησε.  Όπως είχε επισημάνει, θεωρούσε ηθικό χρέος να καταθέσει την προσωπική της εμπειρία στη δίκη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου.

Όπως αναφέρεται στην κατάθεση της Κάτιας Νικολαΐδου: «Το 2015 συμμετείχαμε μαζί στη θεατρική παράσταση Ποντικοπαγίδα. Ήμασταν μέσα σε αμάξι μαζί άλλους ηθοποιούς και τότε η κ. Λυμπέρη μας είπε ότι η χθεσινή παράσταση δεν ήταν καθόλου καλή. Τότε ο κ. Παπαγιάννης έξαλλος την έβριζε και φώναζε. Σταματήσαμε το αμάξι βγήκαμε έξω του είπα ''ηρέμησε, δεν έγινε κάτι''. Τότε κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος μου, με έπιασε από το λαιμό και με ταρακούνησε. Του είπα «τι είναι αυτά που κάνεις, τρελάθηκες. Μας χώρισαν, μπήκαμε στο αμάξι ξανά και συνέχισε να με βρίζει έξαλλος. Να σημειώσω ότι ήμουν φίλη με τον Μάνο Παπαγιάννη. Όταν ο Μάνος έμαθε ότι θα καταθέσω υπέρ της Σοφίας Παυλίδου για το δικό της περιστατικό ο Μάνος μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ''Κάτια, ο Μάνος είμαι θέλω να μιλήσουμε''. Εγώ είπα στη Σοφία πως είναι χρέος μου να καταθέσω στο δικαστήριο αν με χρειαστεί και θα πω και το δικό μου βίωμα».

Φωτογραφία: NDPPHOTO

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης