Ενώ η δίκη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη συνεχίζεται, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος έχει στηρίξει επανειλημμένως την ηθοποιό και έχει κληθεί μάλιστα, ως μάρτυρας υπεράσπισής της στο δικαστήριο, τοποθετήθηκε επί του θέματος. Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τη Δευτέρα 12 Μαΐου, ο κωμικός τόνισε πως η συνάδελφός του έκανε σωστά όλες τις απαραίτητες ενέργειες μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη.
Επιπλέον, μίλησε για τον Βασίλη Γκουρούση και τις δηλώσεις που έκανε επί του θέματος, σημειώνοντας πως ο θεατρικός παραγωγός δεν ήταν παρών στο συμβάν. «Η Σοφία χωρίς να υπάρχει το #metoo κινήθηκε εντελώς by the book. Το ίδιο βράδυ πήγε στο νοσοκομείο, πήγε στον ιατροδικαστή και μετά από δυο ημέρες έκανε την μήνυση. Για εκείνη την χρονιά και μόνο ο συγκεκριμένος άνθρωπος (Βασίλης Γκουρούσης) έβαλε τα χρήματα και έγινε θεατρικός επιχειρηματίας, τώρα οκ, το συμβάν έγινε όταν έγινε, δεν ήταν μπροστά, οπότε ας λέει ο καθένας ό,τι τον βολεύει», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δίκη, η οποία θα συνεχιστεί την Πέμπτη 15 Μαΐου. «Την Πέμπτη πιστεύω θα τελειώσει αυτή η κατάσταση τουλάχιστον για εμάς τους μάρτυρες. Δεν πρόλαβε να τελειώσει την προηγούμενη εβδομάδα. Έχουν γίνει μηνύσεις για ψευδομαρτυρίες στις κοπέλες. Και στην Ρέα Τουτουντζή και στην Κόνι Μεταξά. Πρέπει να ολοκληρωθεί η δίκη για να δουν αν θα προχωρήσουν στις μηνύσεις», σημείωσε.
Τέλος, μίλησε για την καριέρα του στην τηλεόραση και εξήγησε πως τελευταία δεν δέχεται προτάσεις για δουλειά. «Δεν κάνετε στο σωστό άνθρωπο την ερώτηση. Δεν είχα προτάσεις μετά την πανδημία μετά το "Αν ήμουν πλούσιος" στον ΑΝΤ1. Δεν έχω κάποιο θέμα, αισθάνομαι υπέροχα. Ας γίνονται καλές κωμωδίες και αν μην είμαι εγώ», είπε κλείνοντας.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.