Για το «πιο αηδιαστικό» πράγμα της σεξουαλικής ζωής με τον ιδρυτή του Playoboy, Χιου Χέφνερ, μίλησε το για 8 χρόνια «κουνελάκι» και σύντροφός του, Χόλι Μάντισον.
Μιλώντας στο podcast “In Your Dreams”, η Μάντισον περιέγραψε αυτό που η ίδια «μισούσε» στην ερωτική ζωή των οχτώ αυτών ετών, εξηγώντας ότι δεν την ενθουσίαζε η... ομαδική δραστηριότητα στην κρεβατοκάμαρα.
«Είναι τελείως διαφορετικό όταν ήμασταν μόνοι μας και τελείως διαφορετικό όταν ήταν και πολλοί άλλοι στο δωμάτιο. Να είναι και άλλοι μαζί μας, όχι. Αυτό ήταν αηδιαστικό. Το μισούσα. Και το είχα δηλώσει αυτό» είπε η 45χρονη σήμερα Μάντισον.
Ωστόσο, κατά την ίδια, το ένας με έναν με τον Χιου Χέφνερ ήταν διαφορετικό: «Αν ήμασταν μόνο εγώ και αυτός ήταν πολύ πιο νορμάλ από ό,τι φαντάζεστε».
Το 2022, πάντως, η Μάντισον είχε περιγράψει ως «κόλαση» και «τραυματικό» το σεξ με τον Χέφνερ.
«Δεν κουνιόταν καθόλου. Ήταν σαν να έχεις ένα κούτσουρο στη μέση του κρεβατιού» έλεγε τότε προσθέτοντας ότι τα κορίτσια στο μέγαρο Playboy «ήθελαν να τελειώνουν το συντομότερο δυνατόν με το σεξ. Το αντιμετώπιζαν σαν μια χορογραφία που έπρεπε να γίνει αλλιώς θα βρισκόμασταν εκτός σπιτιού. Όλες ήθελαν να το κάνουν να φύγει το συντομότερο δυνατόν».
Κλείσιμο
Η Χόλι Μάντισον ήταν στο πλευρό του Χέφνερ από το 2001 έως το 2008 πριν να παντρευτεί τον Πασκάλ Ροτέλα και να αποκτήσει δύο παιδιά μαζί του.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας