Η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε το πρωί της 28ης Απριλίου με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση revenge porn στην οποία εμπλέκεται. Η δίκη ωστόσο, διεκόπη.
Κατά την έξοδό της, η Ιωάννα Τούνη έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως έχει κάνει ήδη πολλή υπομονή για τη συγκεκριμένη υπόθεση και δεν την ενοχλεί να περιμένει κι άλλο. Λίγες ώρες αργότερα, έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο ευχαρίστησε για τη στήριξη τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανέφερε μάλιστα, πως θα οριστεί νέα ημερομηνία για τη δίκη.
«Άπειρα τα μηνύματά σας… και πόσο πολύ ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε και όλη την αγάπη και την στήριξη. Δυστυχώς η άλλη πλευρά ζήτησε να μην γίνει η δίκη σήμερα. Οπότε και θα οριστεί νέα ημερομηνία. Υπομονή και η δικαίωση είναι κοντά», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.
Δείτε το story
Η Ιωάννα Τούνη το 2020 είχε μηνύσει δύο άντρες για τη διαρροή ενός βίντεο με προσωπικές της στιγμές, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το 2017. Η instagrammer είχε μιλήσει δημόσια για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως της προκάλεσε μεγάλη ηθική βλάβη.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς