Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πρόσφατα βρέθηκε στο Ντουμπάι για μια προγραμματισμένη εμφάνιση, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση πολλών τραγουδιστών από την Ελλάδα να ταξιδέψουν εκεί για επαγγελματικούς λόγους. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», την Τετάρτη 23 Απριλίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποστήριξε πως οι καλλιτέχνες ανήκουν σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας ότι η μουσική ταξιδεύει.
Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Οι καλλιτέχνες είναι για όλο τον κόσμο. Όπου ταξιδεύει η μουσική, εκεί πέρα θα βρεις καλλιτέχνες. Ο κόσμος διασκεδάζει με όλα τα τραγούδια μου. Όπου υπάρχει αγάπη, χαρά και καλό vibe διασκεδάζουμε. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι μας ήταν μαζί». Σε ερώτηση για το αν το καλοκαίρι θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, με την οποία πριν από μερικούς μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί, ο τραγουδιστής απέφυγε να απαντήσει συγκεκριμένα, λέγοντας: «Όπως τα φέρει η ζωή, όπως τα φέρει ο Θεός».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.