Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνοντας το Σαββατοκύριακο μια απόδραση στην Τήνο, όπου βρίσκεται το εξοχικό του παρουσιαστή. Το ζευγάρι μάλιστα πήγε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και έσπευσε να μοιραστεί στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως να αναρτούν οι δυο τους κάποια κοινή τους φωτογραφία.
Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Κυριακή 6 Απριλίου, φωτογραφίες, με την ίδια να στέκεται στα σκαλιά του ναού, φορώντας μια μίνι μαύρη φούστα και ασορτί σακάκι, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ της, επιλέγοντας άσπρα αθλητικά παπούτσια.
«Παναγία μου λατρεμένη, μόνο συγκίνηση νιώθω κάθε φορά που έρχομαι στην πόρτα σου από μωρό παιδί. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Υγεία και αγάπη σε όλους», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε μέσα από Instagram Stories φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Παναγία της Τήνου. Στην πρώτη φαίνεται ο εξωτερικός χώρος του ναού, ενώ στη δεύτερη η εικόνα της Παναγίας. «Καλή Κυριακή», «Στην Παναγία», έγραψε πάνω στο πρώτο και δεύτερο στιγμιότυπο αντίστοιχα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.