Μετά από πολλά χρόνια φιλίας και μιας επιτυχημένης επαγγελματικής συνεργασίας, η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλούνται πλέον να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. Η γνωστή booker ξεκαθάρισε ότι το θέμα σχετικά με την άλλοτε φίλη της και πρώην συνεργάτιδά της ανήκει πλέον στο παρελθόν, δηλώνοντας πως το έχει αφήσει σε «πολύ ικανά και έμπειρα χέρια». Η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται», το Σάββατο 5 Απριλίου, ότι δεν συγχωρεί ούτε ξεχνά, και πως προτιμά να κοιτάζει μόνο μπροστά.
Πιο αναλυτικά, η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: «Έχω γνωρίσει ανθρώπους μέσα στα χρόνια που τους είχα για όμορφους εσωτερικά αλλά αυτό δεν με πάει πίσω, κοιτάω μπροστά. Δεν συγχωρώ και δεν ξεχνώ, για να μη λέω και βλακείες (…) Είναι παρελθόν για εμένα το θέμα αυτό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το έχω αφήσει σε πολύ ικανά και έμπειρα χέρια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8yog1v1we75)
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Έλενα Χριστοπούλου ρωτήθηκε για τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά, αλλά και για το αν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για τον νέο κύκλο του GNTM, με την ίδια να διευκρινίζει: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι άλλο, ό,τι είναι να γίνει. Θα γίνει. Με το GNTM δεν έχω καμία σχέση».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.