Στη σύνδεση της εξωτερικής εικόνας με το επάγγελμά της αναφέρθηκε η Αλέκα Κανελλίδου, δηλώνοντας πως ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε την ωραία εμφάνισή της. Στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 1η Απριλίου, στην εκπομπή «The 2night Show», ανέφερε μεταξύ άλλων πως στην πορεία της καριέρας της εισέπραξε αγάπη, αλλά και ζήλια.
Η τραγουδίστρια, τόνισε επίσης πως κράτησε λίγους, αλλά ουσιαστικούς φίλους στη ζωή της και εξομολογήθηκε την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Τέλος, μοιράστηκε σκέψεις για τη φθαρτότητα των σχέσεων, που δημιουργούνται στον χώρο του θεάματος.
Όπως είπε η Αλέκα Κανελλίδου: «Το αν ήμουν ωραία γυναίκα δεν είναι κάτι που το πούλησα. Όλες οι νέες γυναίκες είναι όμορφες. Πήρα αγάπη αλλά και ζήλια, λόγω δουλειάς. Συμβαίνουν αυτά, αλλά κάποια στιγμή έφευγα, δεν υπάρχει άλλη ασφάλεια».
Όσο για τους φίλους που έκανε στη ζωή της, σχολίασε: «Έκανα λίγους αλλά καλούς φίλους, πάντα μακριά από το επάγγελμα. Δεν έχω σχέση με το επάγγελμα. Αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ και που γνώρισα πριν τρία χρόνια είναι η υπέροχη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ο Δάκης ήταν φίλος μου από μικρός. Νομίζω ότι οι άνθρωποι, όταν δουλεύουν μαζί, κάνουν παρέα, νομίζουν ότι έχουν βρει καινούριους φίλους και μόλις τελειώσει η παράσταση ή οτιδήποτε κάνουν μαζί, χάνονται».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη