Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο, είχε τα γενέθλιά της και η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την εμφάνιση, που επέλεξε να κάνει στο πάρτι της. Μέσα από ανάρτησή της, το Σάββατο 29 Μαρτίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως η μικρή Μαρίνα έκλεισε τα δέκα της χρόνια.
Με ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι παρευρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πάρτι που διοργανώθηκε για το παιδί της, το οποίο έγραφε: «Είμαι το δέκα το καλό». Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η παρουσιάστρια, πόζαρε χαμογελαστή και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Το γιορτάσαμε το Μαρινάκι μας που έγινε σήμερα 10 χρονών!!Υ.γ η μπλούζα είναι από το πάρτι της».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.