Η Ελένη Μενεγάκηεκμεταλλεύεται τον ελεύθερό της χρόνο και φροντίζει να περνά στιγμές με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της στα social media.
Σε μία σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η παρουσιάστρια φαίνεται να παίζει στα χιόνια μαζί με την κόρη της, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασής τους στην Αράχωβα.
Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να ποζάρει στο χιονισμένο τοπίο. Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η παρουσιάστρια φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο, ενώ σε δεύτερο στιγμιότυπο φαίνεται και η μικρή της κόρη, Μαρίνα.
«Λίγο πριν αρχίσουν και πάλι τα σχολεία μια τελευταία εκδρομή στα χιόνια, στην Αράχωβα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.