Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση, όσους δεν με έμαθαν σαράντα χρόνια τώρα. Πληκτρολογήστε τα δυο ονόματά μας (Google, YouTube) και θα δείτε αναρτημένα βίντεο με αυτά που ανταλλάξαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δημόσια και δυνατά. Με τους συγγενείς των νεκρών, όπως θυμηθήκαμε με τα Τέμπη, (εκτός από τη ΝΔ που άργησε πολύ να το καταλάβει), δεν αντιδικούμε. Μετά τα εννιάμερα τα ξαναλέμε».
Δείτε την ανάρτησή του
Η αρχική ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τον Αλέξη Κούγια ανέφερε: «Καλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)».
Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Χρίστου Κούγια, ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε: «Ντροπή, λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι. Να μας λείπουν τέτοια συλλυπητήρια. Κρίμα, κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.