Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε. Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε ότι ένας ισχυρός πονοκέφαλος τον έστειλε στο νοσοκομείο και ότι δεν ήταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εξήγησε στην εκπομπή «Happy Day» πως ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ισχυρό πονοκέφαλο και εξέφρασε την ελπίδα του να βρεθεί σύντομα εκτός νοσοκομείου. Δηλώσεις έκανε και η σύντροφός του, Τζένη Οικονόμου, επιβεβαιώνοντας πως ο ποινικολόγος είναι καλά και πως σήμερα θα πάρει εξιτήριο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d830xcfq21jt)
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ξεκαθάρισε πως ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο ήταν ένας ισχυρός πονοκέφαλος και όχι κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο. «Κάποια στιγμή χθες το μεσημέρι αισθάνθηκα μια έντονη αδιαθεσία και έναν ισχυρό πονοκέφαλο. Ανησύχησα και σκέφτηκα ότι έπρεπε να πάω αμέσως στο νοσοκομείο για να γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις. Πήγα στον Ερυθρό Σταυρό όπου έκανα αξονική εγκεφάλου και όλες τις άλλες αναγκαίες εξετάσεις που συνεχίζονται σήμερα. Πιστεύω ότι θα τελειώσουν αύριο με καλά αποτελέσματα ώστε να πάρω το εξιτήριο. Δεν ήταν εγκεφαλικό και ελπίζω αύριο να είμαι πάλι εκτός νοσοκομείου», είπε σε χθεσινές δηλώσεις που προβλήθηκαν στις 27 Φεβρουαρίου.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d8310lme1w15)
Δηλώσεις στο «Happy Day» έκανε και η σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Τζένη Οικονόμου. Όπως εξήγησε, ο γνωστός ποινικολόγος θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο. «Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε είναι ότι σήμερα θα βγει από το νοσοκομείο, δίνεται εξιτήριο. Δόξα τω Θεώ, είναι πολύ καλά. Όλα εξελίχθηκαν πολύ θετικά και με το καλό σε λιγάκι θα μπορέσουμε να φύγουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.