Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Λευτέρης Ελευθερίου, συμπρωταγωνιστές στην παράσταση «Σύμφωνο επιβίωσης», μίλησαν για τη θεατρική τους πορεία στην εκπομπή «Happy Day». Ο Αντώνης Κρόμπας μάλιστα, αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που έγιναν σε κείμενα τηλεοπτικών σειρών, χαρακτηρίζοντάς τες ακατανόητες.
Ο ηθοποιός εξέφρασε την αντίθεσή του στη λογοκρισία όρων όπως «χοντρός» και «καράφλας», υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο περιορίζει την κωμωδία. Παράλληλα, τόνισε πως αν ίσχυε αυστηρή λογοκρισία στο παρελθόν, πολλές κλασικές ελληνικές ταινίες δεν θα είχαν γυριστεί.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7w8i9knta0h)
«Είναι έκτη χρονιά που συνεχίζουμε την παράστασή μας. Στο σίριαλ που κάναμε "300 και Δύο" εκεί πάρα πολλά κείμενα ενοχλούσαν, τα οποία ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ενοχλούσαν», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, αναφορικά με τη λογοκρισία που κυριαρχεί παντού τα τελευταία χρόνια, ακόμα και στην τέχνη, σχολίασε: «Τους χαρακτηρισμούς "χοντρός" και "καράφλας" το θεωρώ αστείο και απαράδεκτο να κόβονται. Είναι ευνουχισμός της κωμωδίας. Έτσι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ελληνική ταινία, ξεκινάμε από "Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" μέχρι τον… σκύλο, τον αράπη, τον ταμ ταμ ταμ».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.