Ο Αντώνης Κρόμπας και ο Αλέξανδρος Ρήγας έκαναν δηλώσεις σχετικά με την πολιτική ορθότητα και πώς αυτή έχει επηρεάσει την κωμωδία.
Μιλώντας στην εκπομπή «Summer's Cool», με αφορμή τη θεατρική τους παράσταση, «Το Τάβλι», ο Αντώνης Κρόμπας ανέφερε αρχικά: «Ειδικά την κωμωδία την έχει ευνουχίσει η πολιτική ορθότητα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2sphhdqoxtt)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στην τηλεόραση δεν μπορείς να πεις τίποτα πια και να αστειευτείς με το παραμικρό, γιατί μπορεί να θιχτεί ο χοντρός, ο καραφλός, ο κοντός ή οτιδήποτε. Πράγματα που λέμε στην καθημερινότητά μας και τα σατιρίζουμε, τώρα θεωρούνται εγκληματικές έννοιες. Έχει τύχει να μου σβήνουν πράγματα μην τυχόν και παρεξηγηθούν».
Από τη μεριά του, ο Αλέξανδρος Ρήγας αναφέρθηκε στις θρυλικές σειρές που είχε γράψει στο παρελθόν, εξηγώντας πως δεν τις έχει ξαναδεί από τότε.
«Δεν έχω καμία σχέση με τις σειρές. Τις έκανα τότε που τις έκανα. Τις είδα στο μοντάζ και τις έδωσα», είπε.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους