Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή ταξίδεψαν στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα, στο Μιλάνο και τη Ρώμη, όπως αποκάλυψε το μοντέλο σε αναρτήσεις της στα social media.
Η Ιωάννα Σαρρή, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model, μαζί με τον σύντροφό της, εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερό τους χρόνο και αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση στο εξωτερικό.
Το ζευγάρι επέλεξε έναν κοντινό προορισμό και βρέθηκε στη γειτονική Ιταλία. Μάλιστα, η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Ιωάννα Σαρρή ανάρτησε στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει σε διάφορα σημεία της Ρώμης και του Μιλάνο, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο τραγουδιστής. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά σε μία από τις διασημότερες περιοχές στη Ρώμη, την Πιάτσα Ναβόνα και πιο συγκεκριμένα, μπροστά από το χαρακτηριστικό συντριβάνι.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.