Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή ταξίδεψαν στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα, στο Μιλάνο και τη Ρώμη, όπως αποκάλυψε το μοντέλο σε αναρτήσεις της στα social media.
Η Ιωάννα Σαρρή, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model, μαζί με τον σύντροφό της, εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερό τους χρόνο και αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση στο εξωτερικό.
Το ζευγάρι επέλεξε έναν κοντινό προορισμό και βρέθηκε στη γειτονική Ιταλία. Μάλιστα, η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Ιωάννα Σαρρή ανάρτησε στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει σε διάφορα σημεία της Ρώμης και του Μιλάνο, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο τραγουδιστής. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά σε μία από τις διασημότερες περιοχές στη Ρώμη, την Πιάτσα Ναβόνα και πιο συγκεκριμένα, μπροστά από το χαρακτηριστικό συντριβάνι.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.