Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή ταξίδεψαν στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα, στο Μιλάνο και τη Ρώμη, όπως αποκάλυψε το μοντέλο σε αναρτήσεις της στα social media.
Η Ιωάννα Σαρρή, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model, μαζί με τον σύντροφό της, εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερό τους χρόνο και αποφάσισαν να κάνουν μια απόδραση στο εξωτερικό.
Το ζευγάρι επέλεξε έναν κοντινό προορισμό και βρέθηκε στη γειτονική Ιταλία. Μάλιστα, η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Ιωάννα Σαρρή ανάρτησε στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει σε διάφορα σημεία της Ρώμης και του Μιλάνο, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και ο τραγουδιστής. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά σε μία από τις διασημότερες περιοχές στη Ρώμη, την Πιάτσα Ναβόνα και πιο συγκεκριμένα, μπροστά από το χαρακτηριστικό συντριβάνι.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.