Ο Στράτος Τζώρτζογλουμίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του, κατά τα παιδικά του χρόνια. Καλεσμένος στην εκπομπή «Status», ο ηθοποιός περιέγραψε την παιδική του ηλικία σε συνθήκες φτώχειας, αναφέροντας ότι ζούσαν σε ημιυπόγεια σπίτια και συχνά έτρωγαν μόνο τηγανητές πατάτες.
«Δεν είχα έπαρση, γιατί μεγάλωσα σε μια πολύ φτωχή οικογένεια, αλλά με πολλή αγάπη. Μπορεί να τρώγαμε για δύο εβδομάδες πατάτες τηγανητές. Ζούσαμε σε ημιυπόγεια σπίτια, αλλά είχαμε τέτοια αγάπη που ήμασταν ευτυχισμένοι», περιέγραψε.
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, θυμήθηκε ότι κάποτε δεν είχαν χρήματα για ηλεκτρικό ρεύμα και χρησιμοποιούσαν ψυγείο πάγου. Παρά τις αντιξοότητες, όπως είπε, η αγάπη που υπήρχε στην οικογένειά του τους έκανε να νιώθουν ευτυχισμένοι. «Μία φορά θυμάμαι ότι ζούσαμε στα Λιόσια με ψυγείο πάγου, δεν είχαμε λεφτά για ηλεκτρικό. Ζούσαμε όλοι σε ένα δωμάτιο, το οποίο δεν ήταν καν σοβατισμένο, ήταν με τούβλα», είπε.
Τέλος, ανέφερε ένα περιστατικό όπου ο πατέρας του τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει ότι, παρά τις δυσκολίες, υπήρχαν άνθρωποι που ζούσαν σε ακόμα χειρότερες συνθήκες, κάνοντάς τον να εκτιμήσει όσα είχαν. «Έλεγα στον πατέρα μου "αχ να είχαμε δύο δωμάτια", γιατί ζούσαμε όλοι σε ένα. Ο πατέρας μου με πήγε στο απέναντι το σπίτι, που ο τύπος ήταν σκουπιδιάρης. Ήταν ένα δωμάτιο σε ένα μεγάλο κρεβάτι, το θυμάμαι σαν να ήταν χθες, και κοιμόντουσαν 12. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι ήμασταν πλούσιοι. Εμείς είχαμε δύο κρεβάτια κι ήμασταν τέσσερις», εξήγησε κλείνοντας.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.