Η Νεσχάν Μουλαζίμσχολίασε τις αντιδράσεις από την Τουρκία για το τραγούδι «Αστερομάτα» της Κλαυδίας, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, τονίζοντας ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν πολιτικό ζήτημα, συνδέοντάς το με τη γενοκτονία των Ποντίων.
Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το μοντέλο υποστήριξε πως η Τουρκία αναζητά αφορμές για ένταση και πως το κρατικό κανάλι TRT θα έπρεπε να ασχοληθεί με την απουσία της χώρας από τη Eurovision αντί να υπακούει στις κυβερνητικές εντολές. «Η Τουρκία ψάχνεται να δημιουργήσει κάτι πολιτικό, για να δημιουργηθεί ρήξη ανάμεσα στις δύο χώρες. Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι και θεωρώ ότι είναι λάθος. Εγώ άκουσα το τραγούδι, απλά θεωρώ ότι πιάνονται από λέξεις για να δημιουργήσουν θέματα», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7la0r5wlcux)
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι οι Τούρκοι έχουν αγαπήσει το τραγούδι και αμφισβήτησε το αν προκάλεσε πραγματική ενόχληση. «Το TRT θα έπρεπε να ασχοληθεί με τον λόγο που δεν είναι η Τουρκία στη Eurovision τόσα χρόνια. Το TRT κάνει ό,τι λέει η κυβέρνηση. Οι Τούρκοι έχουν αγαπήσει το τραγούδι της Κλαυδίας. Ήθελε η Κλαυδία να πει την ιστορία της. Και τι έγινε; Θίχτηκαν 82 εκατομμύρια Τούρκοι; Δεν νομίζω. Μπορεί να θίχτηκαν 10 άνθρωποι», σημείωσε.
Τέλος, εξέφρασε την άποψή της ότι με την Evangelia η Ελλάδα θα είχε καλύτερη πορεία στον διαγωνισμό. «Μου αρέσει το τραγούδι της Κλαυδίας, αλλά θεωρώ ότι με την Evangelia θα πηγαίναμε καλύτερα», είπε κλείνοντας.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.