Στον εθνικό τελικό της Eurovision 2025 και όσα συνέβησαν στις 30 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ο Τάσος Ξιαρχό. Συγκεκριμένα, ο χορογράφος και χορευτής σχολίασε την Κλαυδία, η οποία προκρίθηκε και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα», στο τελικό του μουσικού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας, από 13 έως 17 Μαΐου 2025.
Αρχικά, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε πως ο τελικός του θύμιζε το σόου «Just the 2 of us». Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για το ξέσπασμα που είχε κάνει μέσα από τα προσωπικά του social media, την βραδιά του εθνικού τελικού, τονίζοντας πως δεν υπονόησε κάτι άσχημο για τον Φωκά Ευαγγελινό. «Δεν είπα ποτέ το όνομα του Φωκά Ευαγγελινού, μίλησα για το σύνολο. Για αυτούς που επιλέγουν, ποιοι θα είναι οι χορογράφοι, οι σκηνοθέτες, οι φωτιστές και οι ενδυματολόγοι. Νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει περισσότερο από εκεί. Συνήθως κρατάμε κάποιον άνθρωπο σε μία υψηλή θέση, εάν έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Όταν κάτι δεν λειτουργεί πολύ καλά - σχεδόν κάθε χρόνο - γιατί παίρνουμε ξανά το ίδιο άτομο; Εγώ αυτό το ερώτημα αφήνω. Στην Ελλάδα δουλεύεις μόνο αν έχεις πολλούς γνωστούς και είσαι πιο μεγάλος σε ηλικία. Όσο μεγαλώνεις αποκτάς περισσότερο κύρος. Δεν νομίζω ότι πρέπει να συμβαίνει αυτό. Πρέπει να είσαι καλός στη δουλειά σου, να είσαι φρέσκος και να πηγαίνεις με το κύμα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7iocz7lbc3d)
Για την Κλαυδία και την πρόκρισή της, ο Τάσος Ξιαρχό έδειξε να είναι θετικός, σημειώνοντας ωστόσο πως εάν η τραγουδίστρια αλλάξει την ομάδα της, θα μπορεί να ελπίζει σε καλύτερα αποτελέσματα. «Είναι φανταστική, το τραγούδι είναι μοναδικό. Δεν υπάρχει κατηγορία τραγουδιού που κάνει για την Eurovision. Το θέμα είναι αυτό που κάνεις, να το κάνεις καλά και να έχεις ταυτότητα.Θα τη συμβούλευα να ακούει την καρδιά της και αν νιώθει ότι κάτι που της λένε δεν αξίζει να συμβεί, να πατάει πόδι».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας