Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Εγώ και ο παππούς μου στενοχωρηθήκαμε πολύ, είπε ο εγγονός του για την απόλυση του τραγουδιστή
Τόσα χρόνια δεν είχε ακουστεί κάτι για τον παππού μου, πρόσθεσε
Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές εβδομάδες, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απολύθηκε από το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν φέτος. Όπως είχε αναφέρει ο ιδιοκτήτης του Can Can, ο τραγουδιστής προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την άσχημη στάση του απέναντι στο προσωπικό του μαγαζιού, τους συναδέλφους του αλλά και τους μουσικούς. Ωστόσο, λίγες μόλις ημέρες μετά την απόλυσή του, ο τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.
Ο εγγονός του τραγουδιστή που πραγματοποιεί εμφανίσεις μαζί με τον παππού του, με τον οποίο είναι συνονόματος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» για το πώς ένιωσε μετά την απόλυση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου. Όπως εξήγησε, στενοχωρήθηκαν και οι δύο πολύ με αυτή την εξέλιξη, ενώ υποστήριξε πως τόσα χρόνια δεν έχει ακουστεί κάτι κακό για τον παππού του.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d76ryryz2mop)
Αρχικά, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τον παππού του στο κέντρο, όπου εμφανίζονται πλέον. Παραδέχτηκε επίσης πως στενοχώρηθηκε πολύ με την απομάκρυνση του γνωστού τραγουδιστή απο το Can Can. «Συνεχίζουμε και θα είμαστε εδώ και το επόμενο Παρασκευοσάββατο. Πάμε πολύ καλά σε αυτό το μαγαζί. Είναι ευλογία να έχεις έναν παππού Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Πάνω από όλα είναι άνθρωπος, οικογενειάρχης, με έχει μεγαλώσει, με έβγαλε στη δουλειά. Στενοχωρήθηκε με αυτό που έγινε στην τελευταία δουλειά, και στενοχωρήθηκα και εγώ», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ο εγγονός του Μάκη Χριστοδουλόπουλου είπε πως δεν έχει ακουστεί ποτέ κάτι κακό για τον παππού του. «Τόσα χρόνια δεν είχε ακουστεί κάτι για τον παππού μου. Δεν βγήκε κανείς να πει ότι έκανε κάτι. Και εγώ και ο παππούς μου στενοχωρηθήκαμε πολύ. Ήμασταν πάντα δεμένοι με τον παππού μου. Εγώ μένω με τον παππού και τη γιαγιά μου. Τραγουδάω τώρα δέκα χρόνια, ετοιμάζω κάτι», κατέληξε.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.