Με αφορμή την κατάργηση των φίλτρων στα κοινωνικά δίκτυα, η Βίκυ Κουλιανού έκανε τη δική της τοποθέτηση σχολιάζοντας την ειρωνεία της κατάστασης, καθώς τη στιγμή που μαίνονται ακόμη οι καταστροφικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, η προσοχή του κόσμου είναι εστιασμένη σε τόσο ανούσια πράγματα.
Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, το μοντέλο και ηθοποιός αντέδρασε με τη σημασία που δίνουν οι άνθρωποι σε τόσο τετριμμένα πράγματα την ίδια ώρα που λαμβάνουν χώρα τεραστίων διαστάσεων καταστροφές.
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Είχε αναφερθεί αυτές τις μέρες ότι καταργούνται τα φίλτρα στο TikTok, στο Facebook και στο Instagram. Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες. Πόσο μεγάλος χαμός παίζει να γίνει με όλο αυτό; Και η ερώτηση μου είναι η εξής. Αυτό είναι που μας απασχολεί, όταν ο κόσμος καίγεται; Όταν γύρω μας συμβαίνουν όλες αυτές οι σχεδόν βιβλικές καταστροφές, χάνονται ζωές, χάνονται περιουσίες ανθρώπων. Ξέρετε πολύ καλά όλοι που αναφέρομαι. Το τελευταίο πράγμα που πραγματικά μπορεί να ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι το αν θα πέσουν τα φίλτρα. Αλλά, ίσως όμως είναι καλό να πέσουν οι μάσκες για να στοχεύσουμε στο τι πρέπει να μας αφορά».
Οταν ο κοσμος καιγεται 😔οταν γινονται σταχτη περιουσιες ζωες αξιες οταν ολα οδευουν στο σκοταδι το τελευταιο που θα μεινει θα ειναι οι μνημες απο μια κανονικη καποτε ζωη !
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.