Η Βίκυ Κουλιανού βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση, όπου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, δήλωσε πως θα έπρεπε να έχει μια θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», το γνωστό μοντέλο αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει προταθεί να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας, ενώ τόνισε πως και ο κόσμος απορεί, που δεν την έχει δει να αποτελεί μέρος του πρότζεκτ.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6wj3316rp3d)
Πιο αναλυτικά, η Βίκυ Κουλιανού δήλωσε: «Σίγουρα θα έπρεπε να έχω μια πολύ σοβαρή θέση μέσα σε αυτό το πρότζεκτ. Τον λόγο που δεν την έχω αυτή τη θέση δεν τον ξέρω ούτε εγώ αλλά ούτε και ο κόσμος που αναρωτιέται χρόνο παρά χρόνο γιατί έχουν μπει διάφοροι άνθρωποι αλλά… Υπάρχει πάντα ένα "αλλά" το οποίο δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Θα πρέπει να το απαντήσει το κανάλι και η παραγωγή».
Το μοντέλο εξέφρασε επίσης την άποψη ότι στην τηλεόραση παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι γνωριμίες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δηλαδή εγώ αν ήμουν κανάλι και παραγωγή και ήξερα ότι έχω κάνει μια δοκιμή ενός ανθρώπου δυο φορές, έχει σκίσει κυριολεκτικά, έχει πάει πάρα πολύ καλά και ο κόσμος πέρασε πολύ ωραία και το ζήταγε, θα έλεγα ''ωραία πρόκληση'', που δεν είναι όμως πρόκληση, είναι το αυτονόητο. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο οι γνωριμίες. Έχω γνωριμίες στον χώρο. Θεωρώ όμως ότι άλλοι έχουν πιο δυνατές από εμένα».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.