Η Χριστίνα Σούζη έκανε μια επίδειξη των χορευτικών της ικανότητων στο πλατό του «Live You».
Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, με αφορμή την ομάδα γυμναστών που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή το πρωί της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου, φάνηκε να παρασύρεται από την επίδειξη της μεθόδου γυμναστικής kangoo jumps και δεν δίστασε να χορέψεις στους ρυθμούς της μουσικής.
«Εγώ λέω να το ξανακάνουμε άλλη μία φορά», είπε με χιούμορ η Μαρία Αναστασοπούλου μετά το τέλος της επίδειξης. «Το πάτωμα δεν ξέρω αν θα αντέξει», σχολίασε στο ίδιο ύφος η Χριστίνα Σούζη.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.