H Καίτη Φίνου βρέθηκε ξανά στα επείγοντα. Αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα τριών μηνών που η ηθοποιός χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν εκεί. Η Καίτη Φίνου παρακάλεσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να μην τη ρωτήσουν ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, εξηγώντας πως θα μιλήσει εκείνη όταν νιώσει έτοιμη.
Η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο μέσα από τα επείγοντα, κάνοντας γνωστό πως αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα σε τρεις μήνες που χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Σε 3 μήνες, 3 συνεχόμενες φορές στα επείγοντα για διαφορετικά θέματα. Και ξέρει ο Θεός και φανερώθηκε σε κάποια αποτελέσματα. Μη ρωτήσετε τι συνέβη αυτή τη φορά. Θα το πω εγώ όταν κρίνω ότι πρέπει», έγραψε στο βίντεό της.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός έγραψε: «Όλοι οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες ήταν στο τρέχα…και πάρα πολλοί είχαν γαστρεντεριτιδα….να προσέχετε… Ευχαριστώ για την ευγένειά τους και φυσικά ότι βρέθηκε ήταν τόσο αχνό…ούτε ξέρω πώς μου ήρθε να καλέσω το ΕΚΑΒ στις 2 το πρωί…παιδιά ή γαλοπούλα άνετα ψηνόταν πάνω μου…όχι δεν ήταν από διάφορους ιούς που γεμίζουν τα νοσοκομεία γι αυτό έγινε μισή θεραπεία εκεί,και συνεχίζω για 3 βδομάδες με δυνατά χάπια…και ότι θέλει ο Θεός!».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.