Η Καίτη Φίνου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, φτάνοντας στο σημείο να θέλει να φύγει από τη ζωή, αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η σάτιρά του, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ο Μάρκος κάνει ένα είδος κωμωδίας που είναι "Μάρκος Σεφερλής κωμωδία". Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Μάρκο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αυτό που κάνει είναι τέλειος. Μπορεί να μην είμαι οπαδός όλων όσων λένε πάνω στη σκηνή. "Μα κι ο Ψάλτης βωμολοχούσε", θα πει κάποιος. Ποιος λέει ότι ήμουν υπέρ; Κανείς δεν με έχει ρωτήσει. Έπρεπε να ζήσω. Δεν γινόταν διαφορετικά. Εμένα δεν μου άρεσε αυτό το είδος κωμωδίας».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ve3h51tms9)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ χάλασα το στομάχι μου από αυτά τα πράγματα. Το να λένε κάτι και να το καταπίνω, να μην βγει προς τα έξω. Όσο για την κοινωνία μας είναι χάλια που ζούμε».
Τέλος, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε: «Πάρα πολύ θα ήθελα να έφευγα από τη ζωή ήρεμα βέβαια, όχι με έναν βίαιο θάνατο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινα και έφυγαν οι αδελφές μου. Έφτασα στο σημείο να μην αγαπάω και το θέατρο, να μην αγαπάω τον κόσμο που υπάρχει μέσα εκεί, γιατί είδα πόση ψευτιά υπάρχει και υποκρισία. Λένε ότι “αν είναι αυτή, εγώ δεν θα είμαι”» και νομίζουν ότι δεν θα φτάσει στα αυτιά μου».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.