Στη φωτογραφία από τη στιγμή του λόγου του επιθετικού του Παναθηναϊκού, η Ελένη Βουλγαράκη έβαλε μια κόκκινη καρδούλα κάτω από το όνομά του.
Η Έλενα Βουλγαράκη αναδημοσίευσε, μάλιστα, και μια δεύτερη φωτογραφία από τη χθεσινή βραδία με την ίδια, τον Φώτη Ιωαννίδη και μια φίλη τους.
Ο... έπαινος του Ιωαννίδη για την Βουλγαράκη
Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή χρονιά και όπως αναμενόταν συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα...
O αρχηγός του Παναθηναϊκού, ωστόσο έκλεψε την παράσταση και με τις δηλώσεις του καθώς πέρα των καθεριωμένων ευχαριστιών προς την ομάδα, τους συμπαίκτες καιτην οικογένεια του, αφιέρωσε τη διάκριση του και στην κοπέλα του Ελένη Βουλγαράκη.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες μου και την οικογένειά μου», είπα αρχικά και μετά από μια μικρή παύση συμπλήρωσε χαμογελώντας (ενώ το ίδιο έκανε και η σύντροφος του): «Θέλω να ευχαριστήσω και την κοπέλα μου... Τι έχει ακούσει και αυτή».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.