O Γεράσιμος Γεννατάς έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και τις δουλειές που έχει χάσει λόγω των απόψεών του.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Weekenders» και αρχικά, ανέφερε: «Αυτό που υπηρετώ είναι ένα παραμύθι που άπτεται του πολιτισμού».
Στη συνέχεια, μίλησε για τις απόψεις του, που όπως είπε είναι υπεύθυνες που έχει χάσει ορισμένες δουλειές.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d65dhxs09g29)
«Νομίζω ότι έχω χάσει δουλειές λόγω των απόψεών μου. Όλα τα πράγματα έχουν μια τιμή, το να είσαι έντιμος έχει μια τιμή. Και αυτή η τιμή σε μένα... δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Τα προβλήματα είναι εδώ για όλους μας, είναι ο κοινός μας τόπος, η κοινή μας οικονομική δυσπραγία», εξήγησε.
Αναφέρθηκε επίσης, στις οικονομικές δυσκολίες που έχει ζήσει, με τον Θανάση Πάτρα να τον ρωτά: «Σε έχω ακούσει να λες ότι "με έχει πειράξει που λένε ότι δεν έχω να φάω". Δεν σου δημιουργεί μια ευαλωτότητα αυτό; Γιατί δεν ισχύει κιόλας».
«Πρώτα πρώτα, δεν ξέρουμε αν ισχύει ή όχι. Αν δεν δουλέψω στην τηλεόραση, είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το ποσό που παίρνω κάθε χρόνο από τα πνευματικά δικαιώματα, δύσκολο να έχει 4 ψηφία», τόνισε.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.