Η Αναστασία Παντούση μίλησε για τη σχέση της με τα κοινωνικά δίκτυα και την εξωτερική εικόνα που προβάλλουν, η οποία κατά βάση είναι ανακριβής.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, όπου ανέφερε: «Έχω υπάρξει άνθρωπος του φαίνεσθαι. Θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα το αντίθετο. Προφανώς όταν έχω Instagram και βγάζω τον εαυτό μου και τις διακοπές μου και το δείχνω στον κόσμο, δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι άνθρωπος του φαίνεσθαι. Είναι δυστυχώς - και το εννοώ αυτό - η καθημερινότητά μας. Πιάνω και εγώ τον εαυτό μου άπειρες φορές να είμαι στο Instagram, ή να βγάζω selfie».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d62picrr0oox)
«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος την αλήθεια, δηλαδή το ότι στο Instagram γελάω και περνάω καλά και πάω διακοπές δεν σημαίνει ότι είμαι ευτυχισμένη ή είμαι καλά στη ψυχή μου. Όταν βγάζω τη σέλφι και είμαι έτσι… μετά πέφτει το πρόσωπο», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.