Η Άννα Φόνσου συγκινήθηκε ιδιαίτερα κατά την πρώτη της εμφάνιση στο «Secret Song».
Η εκπομπή περιλάμβανε μια συγκινητική έκπληξη για τη γνωστή ηθοποιό, όταν αγαπημένοι της συνάδελφοι από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης εμφανίστηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ακρογιαλιές δειλινά».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d60je8v0i46h)
Μεταξύ αυτών, ο Φίλιππος Σοφιανός, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Νίκος Βερλέκης, ο Θάνος Μπίρκος, ο Θάνος Καληώρας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Αλίνα Κωτσοβούλου, ο Γεράσιμος Σοφιανός και ο Μάκης Δελαπόρτας.
Η Άννα Φόνσου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, ξεσπώντας σε δάκρυα βλέποντάς τους.
«Είμαι συγκινημένη και δεν μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω για όλους σας. Τώρα που βλέπω τους συναδέλφους σκέφτομαι πως ξεκίνησα σαν άνθρωπος, από ένα χωριό της Τήνου, με έναν γαϊδουράκο του οποίου του χρωστάω όλη μου τη ζωή. Πουλούσα ντομάτες και κολοκυθάκια στους δρόμους και έφτασα να με βραβεύει η Ακαδημία Αθηνών και να με καλείς εσύ εδώ, Ναταλία. Είμαι τόσο συγκινημένη που δεν μπορώ να πω τίποτα», είπε η Άννα Φόνσου.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.