Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην τάση του μουσικού διαγωνισμού να αναδεικνύει ομοφυλόφιλους καλλιτέχνες.
«Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση στην Eurovision να προβάλλεται το διαφορετικό και καλά κάνει. Τώρα, αν βλέπετε εσείς κάτι άλλο, πείτε μου. Σαφώς και οι νεότερες ηλικίες. Δηλαδή καλλιτέχνες που είναι άνω των 30 τους τρώει η μαρμάγκα, δεν έχουν ιδιαίτερη τύχη στον διαγωνισμό και προβάλλονται κυρίως καλλιτέχνες που ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Αυτό είπα, μπορεί να κάνω και λάθος», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5ylo0x7ngap)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Καλό είναι να προβάλλεται η διαφορετικότητα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι για χιλιάδες χρόνια έχουν φάει μεγάλη ταλαιπωρία. Απλώς ελπίζω κάποια στιγμή να μην είναι καθόλου θέμα συζήτησης αν εσύ είσαι γκέι ή εγώ είμαι στρέιτ ή κάποιος άλλος είναι κάτι άλλο. Να μην ενδιαφέρει δηλαδή κανέναν».
Τέλος, αναφέρθηκε στην Άντζελα Δημητρίου, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. «Με την Άντζελα Δημητρίου θα συνεργαζόμουν ξανά με μεγάλη μου χαρά. Τη θεωρώ κορυφαία, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες», τόνισε κλείνοντας.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.