ΟΧρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων μίλησε για τα οικογενειακά του, τονίζοντας πως τα σόγια είναι «περίεργο πράγμα και βάζουν και λόγια».
«Το καλοκαίρι δεν είναι το καλύτερό μου, είμαι σαν τον Γκρινιάρη από τα στρουμφάκια. Τώρα κάνω εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και έβγαλα και το νέο μου τραγούδι. Είναι δύσκολο να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικά και επαγγελματικά, γιατί είναι κόντρα τα ωράρια. Αυτή την εποχή, όπως έχω ξαναπεί, έχουμε χωρίσει τα τσανάκια μας.
Αλλού εγώ και αλλού η γυναίκα μου με τα παιδιά και κάνουμε διάφορες διασταυρώσεις πού και πού, μία έρχεται αυτή, μία πάω εγώ. Είναι δύσκολη η κατάσταση, υπάρχει μεγάλη πίεση, όποιος έχει δίδυμα, ξέρει τι λέω. Η διαδικασία της εξωσωματικής δεν ήταν κάτι εύκολο, βίωνα κι εγώ την πίεση και το άγχος μην πάει κάτι στραβά», είπε ο τραγουδιστής.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ta5qft6opl)
Σε ερώτηση σχετικά με την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη, ο Χρίστος Αντωνιάδης απάντησε: «Εγώ θέλω όλοι να είναι αγαπημένοι, όπως θέλω κι εγώ στην οικογένειά μου να είμαστε αγαπημένοι με την γυναίκα μου και τα παιδάκια μου. Δεν είναι πάντα εφικτό, γιατί τα σόγια είναι περίεργο πράγμα και βάζουν λόγια. Έχω βρεθεί εγώ μέσα στο σπίτι μου να απολογούμαι χωρίς να ξέρω το λόγο».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events