O Ορέστης Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «Breakfast @Star» τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου για τη συμμετοχή του στη σειρά Maestro, αλλά και για τα δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στον χωρισμό του με την ηθοποιό Δάφνη Κιουρκτσόγλου, με την οποία ήταν ζευγάρι για οκτώ χρόνια.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5v74ohtt0q1)
Για τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν επειδή υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο χαρακτήρα στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ανέφερε: «Όχι δεν άκουσα λίγα σχόλια αλλά τα συντριπτικά είναι θετικά οπότε δεν ασχολούμαι πια με τα αρνητικά σχόλια, έχω βαρεθεί. Πάντα με κάτι έχουνε να ασχοληθούνε, ότι είναι αυτό μια φωτογραφία ένα φιλί πάντα υπάρχουν».
Στη συνέχεια ο Ορέστης Χαλκιάς αναφέρθηκε και στη Δάφνη Κιουρκτσόγλου, λέγοντας πως έχουν χωρίσει πριν δύο χρόνια και όχι τώρα, όπως γράφτηκαν από κάποια sites. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Τα sites άργησαν πολύ να το καταλάβουν. Έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό αυτό σχεδόν δύο χρόνια έχει, οπότε χάσατε. Προπέρσινα ξινά σταφύλια, εντάξει ξινά δεν είναι, αλλά το ανακάλυψαν πολύ αργά θέλανε τα κλικς, τα πήρανε. Σε ερώτηση για το αν τον ενόχλησε αυτό, απάντησε: «Όχι καθόλου εγώ το έχω λυμένο αυτό το θέμα δεν με ενδιαφέρει πότε θα βγει απλά μου έκανε εντύπωση το πώς και γιατί».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.